Inschrijven

Aanvragen ligplaats in jachthaven de Batterij
Heeft u interesse in een ligplaats in jachthaven de Batterij te Willemstad dan kunt u dit kenbaar maken via het online aanmeldformulier.

Langskomen kan natuurlijk ook. U bent van harte welkom op ons havenkantoor in Willemstad. Na een eerste kennismaking met een kopje koffie leiden we u met veel plezier rond in onze mooie haven!

Wij zijn bereikbaar op 0168 476595 of info@jachthavendebatterij.nl

Online aanmelding
Na ontvangst van uw aanmelding zullen wij bekijken of de gewenste ligplaats nog beschikbaar is.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden door te nemen.

Wachtlijst

Hebben wij niet direct een passende box beschikbaar dan kunt u zich inschrijven op de wachtlijst.
Aan het inschrijven op de wachtlijst zijn geen kosten verbonden.
Uiterlijk op 31 december van ieder jaar, of zoveel eerder als mogelijk, zal de wachtlijst worden bijgewerkt en ontvangt u bericht of er een ligplaats beschikbaar is.

Inschrijven ligplaats

naar het formulier
Huurtarieven

Vermelde ligplaats tarieven zijn inclusief 21% BTW en geldig tot 31 maart 2021. Tarieven voor toeristenbelasting worden door de lokale overheid vastgesteld en kunnen tussentijds worden gewijzigd.

Ligplaats opzeggen

De huurovereenkomst voor een ligplaats in Willemstad wordt, tenzij anders overeengekomen, aangegaan voor de periode van 1 april t/m 31 maart. Conform de HISWA Algemene Voorwaarden wordt de ligplaatsovereenkomst steeds automatisch met één jaar verlengd tenzij schriftelijke opzegging heeft plaats gevonden vóór of uiterlijk op 31 december van het lopende contract jaar.

Algemene voorwaarden
Van toepassing zijn de HISWA Algemene Voorwaarden voor huur en verhuur van lig- en/of bergplaatsen (voor vaartuigen en aanverwante artikelen) alsmede het Havenreglement van Jachthaven De Batterij. U kunt hieronder de voorwaarden downloaden.

¹ Bent u niet in het bezit van Acrobat Reader voor het lezen van deze documenten?
Klik hier voor het gratis downloaden van Acrobat Reader.

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina