De Batterij +31 (0)168 476 595 | Stadshaven +31 (0)168 472 576 info@jachthavenwillemstad.nl

Inschrijven

Aanvragen ligplaats in Willemstad

Heeft u interesse in een vaste ligplaats in een van de havens te Willemstad dan kunt u dit kenbaar maken via het online aanmeldformulier.

Langskomen kan natuurlijk ook. U bent van harte welkom op ons havenkantoor in Willemstad. Na een eerste kennismaking met een kopje koffie leiden we u met veel plezier rond in onze mooie havens!

Wij zijn bereikbaar op 0168 47 65 95 (jachthaven de Batterij) of 0168 47 25 76 (Stadshaven) of info@jachthavenwillemstad.nl

Online aanmelding

Na ontvangst van uw aanmelding zullen wij bekijken of de gewenste ligplaats nog beschikbaar is. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden door te nemen.

Wachtlijst

Hebben wij niet direct een passende box beschikbaar dan kunt u zich inschrijven op de wachtlijst. Aan het inschrijven op de wachtlijst zijn geen kosten verbonden.
Uiterlijk op 31 december van ieder jaar, of zoveel eerder als mogelijk, zal de wachtlijst worden bijgewerkt en ontvangt u bericht of er een ligplaats beschikbaar is.

Inschrijven ligplaats

naar het formulier
Huurtarieven

Vermelde ligplaats tarieven zijn inclusief 21% BTW en geldig tot 31 maart 2022. Tarieven voor toeristenbelasting worden door de lokale overheid vastgesteld en kunnen tussentijds worden gewijzigd.

Ligplaats opzeggen

De huurovereenkomst voor een ligplaats in Willemstad wordt, tenzij anders overeengekomen, aangegaan voor de periode van 1 april t/m 31 maart. Conform de HISWA Algemene Voorwaarden wordt de ligplaatsovereenkomst steeds automatisch met één jaar verlengd tenzij schriftelijke opzegging heeft plaats gevonden vóór of uiterlijk drie maanden voor afloop van de lopende contractperiode.

Vrij melden van uw box

Graag horen wij van u als u op vakantie gaat of om een andere reden uw boot niet in de box ligt. 

Tijdens uw afwezigheid kunnen we eventueel passanten hier een plaats aanbieden.

U kunt hiernaast het formulier invullen.
Vul a.u.b. ook de retourdatum in zodat we kunnen zorgen dat de box op tijd vrij is.

Boot afmelden

"*" geeft vereiste velden aan

Mijn haven*
Vul uw vertrek en retourdatum in.
MM slash DD slash JJJJ
MM slash DD slash JJJJ
Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om uw aanvraag te kunnen verwerken. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt mits dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.
Algemene voorwaarden

Van toepassing zijn de HISWA Algemene Voorwaarden voor huur en verhuur van lig- en/of bergplaatsen (voor vaartuigen en aanverwante artikelen) alsmede het Havenreglement Jachthavens Willemstad. U kunt hieronder de voorwaarden downloaden.

¹ Bent u niet in het bezit van Acrobat Reader voor het lezen van deze documenten?
Klik hier voor het gratis downloaden van Acrobat Reader.

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina