De Batterij +31 (0)168 476 595 | Stadshaven +31 (0)168 472 576 info@jachthavenwillemstad.nl

Over ons

Even kennis maken…

Jachthaven de Batterij is een kleinschalig familiebedrijf. Haar eigenaren, John van der List en Willeke Fiere, runnen deze haven dan ook zelf. 

We zijn al  25 jaar partners, zowel zakelijk als privé en vormen een gezin met 3 prachtige zonen.

Na een aantal jaren in Griekenland te hebben gewoond en gewerkt als flottielje begeleiders zijn we in 1997 gestart als zelfstandig ondernemers in de watersport en hebben sinds die tijd een reisorganisatie in zeilvakanties, een zeilschool/charterbedrijf en in 2005 jachthaven de Batterij opgericht.

Met ingang van 1 januari 2020 exploiteren wij ook de voormalige gemeentelijke havens van Willemstad.

 

Na verkoop van onze zeilschool, het charterbedrijf en de jachtservice runnen we nu zelf uitsluitend nog de mooie jachthavens en hebben daarmee alle tijd en aandacht gecreëerd voor Willemstad en haar gasten.

Onze filosofie? Een haven is wat ons betreft meer dan alleen een stalling voor je boot. Je thuis en welkom voelen vinden we erg belangrijk, een fijne haven is het verlengstuk van je boot en je hobby. Onze vaste gasten kennen we bij naam, onze passanten ontvangen we met alle egards.

De toekomst zien we vol vertrouwen tegemoet. Met passie en toewijding in combinatie met een super locatie als Willemstad, hopen we samen nog heel lang onze gasten te mogen blijven ontvangen.

U bent van harte welkom…

John & Willeke

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina