De Batterij +31 (0)168 476 595 | Stadshaven +31 (0)168 472 576 info@jachthavenwillemstad.nl

Passanten

Passanten zijn altijd van harte welkom in jachthaven de Batterij!

Wij bieden passanten comfortabele plaatsen van 5 tot 18 mtr. Dit alles op nog geen 100 meter van de vesting Willemstad!

Bij ons meert u af in een ruime box met eigen stroomvoorziening en hoeft u gegarandeerd niet dubbel te liggen. De haven beschikt over een geheel gratis en goed werkend WIFI netwerk waarvan de code verkrijgbaar is op het havenkantoor. Het luxe sanitairponton is voorzien van alle gemakken waaronder een wasmachine en droger.

Invaren ten noorden van het vuurtorentje tussen het groene en rode havenlicht. Hierbij de rode boeitjes aan bakboord houden. Let op! Bij binnenkomst maakt u een scherpe draai naar stuurboord en vervolgens weer naar bakboord.

U kunt zich voor binnenkomst het beste even melden op marifoonkanaal 31 of direct na binnenkomst aan onze meldsteiger. Deze is voorzien van een intercom. Afmeren en afstappen is niet persé nodig…  Reserveert u liever uw passantenplaats in Willemstad? Bij de Batterij kan dat!

  • Aan de meldsteiger kunt u tevens terecht voor het leegzuigen van vuilwatertanks.
  • Het ‘all in’ passantentarief 2019 bedraagt € 2,00 per mtr. inclusief stroom, water, sanitair, douches etc. Toeristenbelasting bedraagt € 1,22 p.p.p.n.
  • Download rechts de plattegrond van jachthaven de Batterij. (Met dank aan Kris Baetens, schrijver van het boekje ‘Ik zeil in Zeeland’)

Jachthaven de batterij ligt op steenworp afstand van de pittoreske vestingstad Willemstad. U treft hier diverse leuke winkeltjes, restaurants en terrasjes. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de plaatselijke supermarkt en bakker. Voor de kinderen zijn er o.a. speelbunkers en een zwembad net buiten de vesting.

Voor uw en onze veiligheid. Houdt toegangspoorten en deuren van de haven gesloten!

RESERVEREN

(op de dag zelf) is mogelijk op
0168 476595

Steigerplan Jachthaven De Batterij
Reserveringsaanvraag

Reserveren van een ligplaats is mogelijk maar kan uitsluitend op de dag zelf. Als u aan het einde van de ochtend of begin van de middag even belt met de havenmeester op 0168 476595 kunnen wij een vrije ligplaats aan u doorgeven. Komt uw aanvraag middels bijgaand formulier binnen dan zal de havenmeester op de gewenste aankomstdag zelf contact met u opnemen.

Mocht u onverhoopt uw plannen wijzigen dan stellen wij een telefoontje bijzonder op prijs.

  • VOORKEUR LIGPLAATS:

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om uw aanvraag te kunnen verwerken. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt mits dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

Als de havenmeester afwezig is

Mocht de havenmeester niet meer aanwezig zijn dan volgt u de instructies op het publicatie bord (meldsteiger) of u kiest zelf een vrije ligplaats. Onze haven is beveiligd en alleen toegankelijk via twee toegangspoorten met loopbrug. De poort nabij het havenkantoor is alleen te openen middels een codeslot. Pas op! Onze poorten en hekken zijn voorzien van een veilige doch pittige overklimbeveilig. Niet klimmen dus! Alle toegangen (land- en waterzijde) worden 24 uur per dag door camera’s bewaakt. De hoofdpoort tegenover het sanitairgebouw is te openen met behulp van een barcode pas die verkrijgbaar is op het havenkantoor. In de zomermaanden is er tot ongeveer 19.30 uur een havenmeester aanwezig.

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina